Huishoudelijk Reglement

     Camping Den Goeiendonk

 

Camping Den Goeiendonk doet er alles aan om het u en uw mede gasten zo aangenaam mogelijk maken tijdens uw verblijf. Wij hebben hiervoor een aantal regels gemaakt die u in dit huishoudelijkreglement terug kunt vinden. Vanwege ons lidmaatschap bij Vekabo hanteren wij ook de ”Vekabo voorwaarden toeristische plaatsen”. Dit huishoudelijk reglement is een aanvulling op deze voorwaarden. Wij gaan er vanuit dat elke gast op de hoogte is van deze regels en deze ook zal naleven.

 

Algemeen

·         De eigenaar van Camping Den Goeiendonk is niet aansprakelijk voor schade en/of letsel ontstaan als gevolg van het verblijf op het terrein, alsmede schade ondervonden door het gebruik van de op het terrein aanwezige voorzieningen (faciliteiten).

Ook is Camping Den Goeiendonk en diens eigenaar niet aansprakelijk voor schadeclaims voortvloeiende uit geluid - of stankoverlast en enig van buiten komend onheil, alsmede de terreingesteldheid als gevolg van weersinvloeden. Voorts wordt geen aansprakelijkheid aanvaard voor het onklaar raken en/of buiten gebruik zijn van de aanwezige faciliteiten en/of voorzieningen. Een ieder verblijft geheel op eigen risico.

 

·         Camping Den Goeiendonk en diens personeel is ten alle tijden gerechtigd onbevoegden en/of mensen die zich misdragen de toegang tot het terrein te ontzeggen.

 

·         In alle gevallen waarin dit reglement of de “Vekabo voorwaarden toeristische plaatsen” niet in voorzien beslist de eigenaar van Camping Den Goeiendonk.

 

  •  Het verblijf op de camping is alleen voor recreatie. (geen feesten of andere groepsactiviteiten)

 

 

 

Kampeerplek

·         Het is niet toegestaan om aan de achterzijde van de kampeerplek haken in de grond te bevestigen i.v.m. de aanwezige leidingen. Houd daarom circa 1 meter afstand vanuit de achterkant met bevestigingsmiddelen. 

  •  Het kampeermiddel moet achter het grind geplaatst worden, als er een kleed wordt gebruikt  dan moet deze op het grind gelegd worden

 

·         Tussen 22.00u en 8.30u heerst er nachtrust op onze camping. Het is dan verboden om muziek te draaien of lawaai te maken op het kampeerterrein.

 

·         Het is niet toegestaan om met meer dan 5 personen op 1 kampeerplek te overnachten.

 

·         Leegstand is alleen toegestaan na overleg en mag niet meer dan 25% van de kampeerperiode bedragen met een maximum van 5 dagen. In het hoogseizoen (Hemelvaart, Pinksteren, Juli, Augustus) is géén leegstand mogelijk.

 

·         Bijzettenten hebben een punt- of koepelmodel en hebben een grondoppervlakte van maximaal 4m2.

 

·         Als grondbedekking zijn worteldoek of andere afdekmateriaal van plastic niet toegestaan. Alleen 1 stuk  grondbedekking met een open structuur mag gebruikt worden om verstikking van het gras zo veel mogelijk te voorkomen. (Onderkleed tenten uitgezonderd)

 

·         Het is toegestaan om met kolen of gas te barbecueën mits min 50 cm boven het kampeerveld.

 

·         Open vuur of vuurkorven zijn niet toegestaan op de kampeerveld.

 

·         Bij vertrek dient u uw kampeerplek schoon achter te laten.

 

·         In geval van een reservering van een kampeerplek zijn de algemene voorwaarden Vekabo van toepassing. Waar deze niet in voorziet is dit huishoudelijk reglement van toepassing.                                                  Zie de website onder belangrijke informatie.

 

·         Uw auto dien u te parkeren op onze parkeergelegenheid, met uitzondering van aankomst en vertrek.

 

·         Campers of caravans met een gewicht van meer dan 3500kg of een lengte van meer dan 8 meter zijn alleen in overleg toegestaan.

 

Bezoek

·         Bezoek vooraf  aangeven,  max 4 personen. Blijft uw bezoek later dan 22.00u of blijven deze slapen dan geldt dit als een extra overnachting.

 

·         Grote groepen bezoek van meer dan 4 personen zijn alleen in overleg toegestaan

 

Aankomst en vertrek

·         Aankomst is mogelijk vanaf 13.30u, eerder aankomen kan alleen in overleg.

 

·         U dient vóór 12.00u de plaats verlaten te hebben i.v.m. voorbereidende werkzaamheden voor de volgende gast.

 

·         Komt u op zondag aan dan kan het zijn dat er niemand aanwezig is, we zijn wel telefonisch bereikbaar dit telefoonnummer staat op de deur van de receptie . 

 

Afval

·         Huisvuil kan gedeponeerd worden in de groene container aan de achterkant van het sanitair gebouw. Graag alleen gesloten afvalzakken in de container deponeren. Glas in de kleine zwarte container.

 

·         Het storten van grof afval is niet toegestaan.

 

Huisdieren

·         Er geldt een maximum van 2 huisdieren per kampeerplek.

 

·         Het kampeerterrein en onze omliggende terreinen zijn geen uitlaatplaats, er is voldoende uitlaatgelegenheid in de nabije omgeving. Doet uw huisdier toch per ongeluk zijn behoefte op het terrein dan dient u dit zelf op te ruimen.

 

 

·         Huisdieren mogen andere campinggasten niet tot last zijn.