Huishoudelijk reglement

Camping Den Goeiendonk

 

 

Beste gast,

Camping Den Goeiendonk doet er alles aan om het u en uw medegasten zo aangenaam mogelijk te maken tijdens uw verblijf. Wij hebben hiervoor een aantal regels gemaakt die u in dit huishoudelijk reglement terug kunt vinden. Vanwege ons lidmaatschap bij Vekabo hanteren wij ook de ”Vekabo voorwaarden toeristische plaatsen”. Dit huishoudelijk reglement is een aanvulling op deze voorwaarden. Wij gaan ervan uit dat elke gast op de hoogte is van deze regels en deze ook zal naleven.

 

Algemeen

De eigenaar van Camping Den Goeiendonk is niet aansprakelijk voor schade en/of letsel ontstaan als gevolg van het verblijf op het terrein, alsmede schade ondervonden door het gebruik van de op het terrein aanwezige voorzieningen (faciliteiten). Ook is Camping Den Goeiendonk en diens eigenaar niet aansprakelijk voor schadeclaims voortvloeiende uit geluids- of stankoverlast en enig van buiten komend onheil, alsmede de terreingesteldheid als gevolg van weersinvloeden. Voorts wordt geen aansprakelijkheid aanvaard voor het onklaar raken en/of buiten gebruik zijn van de aanwezige faciliteiten en/of voorzieningen. Eenieder verblijft geheel op eigen risico.

Camping Den Goeiendonk en diens personeel is ten alle tijden gerechtigd onbevoegden en/of mensen die zich misdragen de toegang tot het terrein te ontzeggen.

 

·         In alle gevallen waarin dit reglement of de “Vekabo voorwaarden toeristische plaatsen” niet in voorzien beslist de eigenaar van Camping Den Goeiendonk.

 

Kampeerplek

·         Het kampeermiddel moet achter het grind geplaats worden. Met uitzondering van tenten.

·         Het is niet toegestaan om aan de achterzijde van de kampeerplek zaken in de grond te bevestigen i.v.m. de aanwezige leidingen. Houd daarom circa 1 meter afstand vanuit de achterkant met bevestigingsmiddelen.

·         Tussen 22.30u en 8.00u heerst er nachtrust op onze camping. Het is dan verboden om muziek te draaien of lawaai te maken op het kampeerterrein.

·         Het is niet toegestaan om met meer dan 6 personen op 1 kampeerplek te overnachten.

·         Groepen groter dan 8 personen zijn alleen in overleg toegestaan. ( incl. kinderen )

·         Leegstand is alleen toegestaan na overleg en mag niet meer dan 25% van de kampeerperiode bedragen met een maximum van 5 dagen. In het hoogseizoen (hemelvaart, Pinksteren, juli, augustus) is géén leegstandstarief.

·         Bijzettenten hebben een punt- of koepelmodel en hebben een grondoppervlakte van maximaal 4m2.

·         Partytenten zijn niet toegestaan.

·         De camping is alleen bedoeld voor recreatieve doeleinden. Geen feesten of partijen toegestaan.

·         Als grondbedekking zijn worteldoek of andere afdekmateriaal van plastic niet toegestaan. Alleen grondbedekking met een open structuur mag gebruikt worden om verstikking van het gras te voorkomen. ( uitgezonderd tenten en vouwwagens)

·         Open vuur of vuurkorven zijn niet toegestaan op de kampeerplek. Barbecueën op de kampeerplek is toegestaan met gas- en elektrische apparaten of kolen (min 30 cm van de grond.)

·         Bij vertrek dient u uw kampeerplek schoon achter te laten.

·         In geval van een reservering van een kampeerplek zijn de algemene voorwaarden Vekabo van toepassing. Waar deze niet in voorziet is dit huishoudelijk reglement van toepassing.

·         Een kampeerplek is géén parkeerplek. Uw auto dien u te parkeren op onze parkeergelegenheid, met uitzondering van aankomst en vertrek.

·         Campers of caravans met een gewicht van meer dan 3500kg of een lengte van meer dan 8 meter zijn alleen in overleg toegestaan.

·         Jonge kinderen dienen met begeleiding gebruik te maken van het sanitairgebouw (Sanitairgebouw is geen speelplek).

·         Wij zijn niet aansprakelijk voor het eventuele uitvallen van het internet, netwerk en/of verlies van data door technische of andere storingen.

Aankomst en vertrek

·         Aankomst is mogelijk vanaf 13.30u, eerder aankomen kan alleen in overleg.

·         U dient vóór 12.00u de plaats verlaten te hebben i.v.m. voorbereidende werkzaamheden voor de volgende gast.

·         De maximumsnelheid op de camping bedraagt 5 km/h

·         Komt u op zondag aan dan kan het zijn dat er niemand aanwezig is. Wij zijn wel telefonisch bereikbaar.

 

Afval

·         Huisvuil kan gedeponeerd worden in de container aan de achterkant van het sanitair gebouw. Graag alleen gesloten afvalzakken in de container deponeren.

·         Het storten van grof afval is niet toegestaan.

 

Huisdieren

·         Er geldt een maximum van 2 huisdieren per kampeerplek.

·         Huisdieren moeten aangelijnd zijn.

·         Het kampeerterrein en onze omliggende terreinen zijn geen uitlaatplaats, er is voldoende uitlaatgelegenheid in de nabije omgeving. Doet uw huisdier toch per ongeluk zijn behoefte op het terrein dan dient u dit zelf op te ruimen.

·         Huisdieren mogen andere campinggasten niet tot last zijn.

 

Bezoek

·         Bezoekers (max 4 volwassenen) zijn toegestaan. Blijft uw bezoek later dan 22.30u of blijven deze slapen dan geldt dit als een extra overnachting.

 

·         Bezoek van meer dan 4 personen is alleen in overleg toegestaan. (Dit is ook voor groepen van toepassing)